Menu
Your Cart
Καλέστε μας τώρα
210 65 40 757

Κουβερτούρα Μαύρη Βιολογική με 70% κακάο VIVANI 200gr

Κουβερτούρα Μαύρη Βιολογική  με 70% κακάο VIVANI 200gr
Hot
Κουβερτούρα Μαύρη Βιολογική με 70% κακάο VIVANI 200gr
6,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,70€
  • Στοκ: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: grb-sok11
  • Βάρος: 0.20kg

Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 65 40 757

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα άνω των 50 ευρώ.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Έξοδα Αποστολής Πανελλαδικά, μέσω της εταιρείας Ταχυδέμα. H αποστολή των προϊόντων γίνεται αυθήμερον ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες της εταιρείας ygeias-agatha & παραδίδονται εντός 1-2 ημερών για περιοχές εντός Αττικής & 1-4 εργάσιμων ημερών για παραγγελίες εκτός Αττικής από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier

Αν ψάχνετε ένα προϊόν από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε αλλά δεν το έχουμε στην σελίδα μας, μπορείτε να μας το ζητήσετε εδώ.

Κουβερτούρα Μαύρη Βιολογική  με 70% κακάο VIVANI 200gr


Μαύρη κουβερτούρα με70% κακάο για μαγειρικ και ζαχαροπλαστική χρήση.

Παρασκευάζεται από συστατικά πιστοποιημένης βιολογικής γεωργίας, μη γενετικά τροποποιημένα. Δεν περιέχει λεκιθίνη σόγιας.

Οι σοκολάτες της Vivani διέρχονται από μία παραγωγική διαδικασία υψηλών προδιαγραφών και αυστηρών ελέγχων.

 

Σε τι διαφέρει η κουβερτούρα από τη σοκολάτα;
Η κουβερτούρα είναι ένας τύπος σοκολάτας που χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική. Ετυμολογικά προέρχεται από τη γαλλική λέξη ‘couverture’ που σημαίνει κουβέρτα και επικάλυψη, αφού συνήθως χρησιμοποιείται πάνω σε γλυκά και παγωτά.

Η διαφορά της κουβερτούρας από τη σοκολάτα, βρίσκεται στη σύσταση της και επίσης έχει υποστεί διαφορετική επεξεργασία κατά την παρασκευή της.

Η κουβερτούρα έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε βούτυρο κακάο από ότι μια απλή σοκολάτα, ενώ το βούτυρο κακάο που περιέχει, έχει την ιδιότητα να κρυσταλλώνει, δηλαδή να παγώνει σε διαφορετικές κρυσταλλικές μορφές. Στις κουβερτούρες δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη διαδικασία της κρυστάλλωσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η σοκολάτα να λιώνει όχι μόνο ευκολότερα, αλλά και πιο ομοιόμορφα, ενώ παράλληλα της δίνει μια ομαλή, γυαλιστερή υφή με πιο πλούσια γεύση, γεγονός που την καθιστά ιδανική για χρήση στη ζαχαροπλαστική. Για να θεωρείται μια σοκολάτα ως κουβερτούρα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 30% βούτυρο κακάο.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα των κόκκων κακάου προσδίδει μια πλούσια γεύση στα γλυκά που προσφέρει βαθιά και πλήρη σοκολατένια απόλαυση.

Συστατικά: κακαόμαζα*, ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*.  *Προϊόν βιολογικής γεωργίας. Στερεά κακάο: 70% min. Πιθανόν να περιέχει μέρη από ξηρούς καρπούς, γάλα και γλουτένη.  

Μέση Διατροφική Αξία/100γρ: ενέργεια 2425kJ/ 585kcal, λιπαρά 44.9γ – εκ των οποίων κορεσμένα 28.3γ, υδατάνθρακες 32.5γ – εκ των οποίων σάκχαρα 27γ, πρωτεΐνη 7γ, αλάτι 0.02γ.

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή